За нас

КОИ СМЕ НИЕ

IMG 6043 1

Основана през 1991 година от инж. Радослав Лилков, нашата компания стартира като малък семеен бизнес в областта на пожарната сигурност. Отговорността към нашите клиенти и стремежа към израстване ни водиха по дългия път от малък семеен бизнес до водещ лидер в областта на пожарната безопасност в България.

Днес, ние в ДЕНИ ФАЙЕР, се гордеем с богатия си опит, с достигнатите с много труд и усилия върхове, със сплотения си екип от безкомпромисни специалисти и с многобройните ни удовлетворени клиенти. Когато избирате нас, вие избирате сигурност.

Високото качество е наша фирмена философия, тук сме безкомпромисни! Собствените ни критерии за качество на предлаганите от нас продукти и услуги надхвърлят нормативните изисквания. С това намаляваме бъдещите разходи за поддръжка и подмяна на оборудване на нашите клиенти.

Висококвалифицираният екип на фирма „ДЕНИ ФАЙЕР” ООД  предлага консултации на гражданите и фирмите при избор на противопожарни средства за защита на собствеността им от пожари и аварии, проектиране, изграждане и поддръжка на пожароизвестителни и пожарогасителни инсталации, регистрация и експлоатация на обекти.

Фирмата е специализирана в комплексното пожарообезопасяване на промишлени обекти, търговски вериги и хотели в цялата страна. Предлагаме обучение на фирмен персонал с теоритична и практична част с цел бързо реагиране при бедствия и аварии, гасене на пожар, правилна употреба с пожарогасителни средства.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ?

IMG 5940

МОБИЛНИ СЕРВИЗНИ ЕКИПИ

Фирмата разполага с оборудвани сервизни автомобили и транспортни средства за извършване на доставка и сервизно обслужване на пожарна техника в обекти, в договорения с клиента срок, на територията на цялата страна.

IMG 7179

Партньори

csm NEW LOGO MOBIAK

Усилията на нашия екип са насочени към задоволяване на нарастващите пазарни изисквания и поддържането на висок стандарт на качество на нашите услуги.

Дейността ни е сертифицирана по ISO 9001.