Често Задавани Въпроси

Нашата продуктова гама е много широка. Предлагаме всички видове стандартни преносими и возими (на количка) пожарогасители – прахови пожарогасители, водни и водопенни пожарогасители, пожарогасители с въглероден диоксид, автоматични и аерозолни пожарогасители. При нас може да откриете и много иновативни видове пожарогасители – пожарогасители за литиево-йонни батерии, ABF пожарогасители за гасене на олио и мазнини и D-class пожарогасители за гасене на горими метали.

Автоматичните пожарогасителни системи се задействат при възникване на пожар посредством система за детекция на дим или топлина, докато ръчните изискват механично задействане на системата от човек посредством бутон за активация. Най-често изградените от нас пожарогасителни системи имат и двете опции за задействане – автоматично и ръчно.

Правилният избор на средство за пожарна защита е много важен. Трябва да се оценят много фактори : тип на защитавания обект или оборудване, вид дейност, извършвана в обекта, рисковете за възникване на пожар, атмосферните условия на мястото за съхранение на пожарна техника и др.  Ние предлагаме безплатна консултация за избор на пожарогасители и пожарни системи, изцяло съгласуван с действащите нормативни уредби за осигуряване на пожарна безопасност в обекти на територията на  България.

Предлагаме обучения и демонстрации за правилното използване на различните видове пожарогасители.

Да, предлагаме персонализирани решения, съобразени със специфичните нужди на всеки бизнес, предлагаме поддръжка и сервиз на пожарно оборудване на територията на цялата страна, това ни отличава и ни прави  надежден партньор за всички наши клиенти с много на брой фирмени обекти в различни населени места.

Сроковете за доставка варират в зависимост от продукта и местоположението. Голяма част от поръчките си за стандартно оборудване изпълняваме в рамките на 1 работен ден.

Да, предлагаме професионален монтаж на всички наши продукти.

Нашите продукти идват с гаранция за качество и съответствие със стандартите. Всички пожарогасители, които предлагаме в България са вписани в регистъра за сертифицирани продукти за пожарогасене  на Главна Дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” към МВР.

Изискване за минимална поръчка има само при някои видове резервни части и консумативи. За повече информация, свържете се с нас.