Предлаганите продукти на сайта са с информативна цел. На пазара в Република България се предлагат и предоставят единствено продукти , които са одобрени и разрешени за продажба съгласно действащите наредби в Република България.

Продуктови категории

Направи запитване:

Фосфоресциращ знак „Изходът е надясно” 32×16 ΕΧ255 Class C (ISO)

Продуктов код:

0141164

Описание

Фосфоресциращ знак „Изходът е надясно”

Размери : 32×16 ΕΧ255 Class C (ISO)

ФОСФОРЕСЦИРАЩИ ЗНАЦИ

КАК ДЕЙСТВАТ ?
Фосфоресциращите продукти абсорбират и съхраняват енергия от нормалната околна светлина и след това освобождават тази енергия , когато осветеността падне. Енергията, необходима за активиране, се осигурява от обикновени източници на светлина като дневна светлина, лампи с нажежаема жичка или LED осветители.

В случай на внезапно спиране на тока или през тъмните часове на денонощието, материалът осигурява ефективен контраст на текстови символи и графики и гарантира бързото разпознаване на съобщенията за сигурност. Това помага на хората да се ориентират и евакуират ефективно.

Усъвършенстваната фотолуминесцентна технология се възползва от патентована формула, която подобрява ефективността на последващото сияние на материала. Подобрените материали светят по-ярко и по-дълго от предишни фотолуминесцентни технологии, което ги прави широко прието и практично решение за надеждно маркиране. Фотолуминесцентните маркировки не изискват електричество, имат по-ниски разходи за инсталиране (без окабеляване), без оперативни разходи (без електричество или батерии) и практически не изискват поддръжка. Изработени са от материал, който е 100% рециклируем и екологичен.

Предимства на фосфоресциращите продукти :

• Висока видимост

• 100% надеждност

• Без окабеляване или батерии, нулеви разходи за енергия

• Нетоксичен и нерадиоактивен материал

 

Предимства за архитекти

• Естетически приятен дизайн

• Множество продуктови решения за всяко приложение

 

направи запитване

Фосфоресциращ знак „Изходът е надясно" 32x16 ΕΧ255 Class C (ISO)

Продуктов код:

0141164