Метални Табла и Шкафове за Съхранение на Пожарна Техника

Пожарни Касети и Табла за Вътрешни Пожарни Кранове

Пожарните касети се произвеждат съгласно изискванията на EN 671. Предлагаме модели за вътрешен (вграден) и външен монтаж, във варианти с плътна метална врата, врата с остъкление или изцяло стъклена врата. Там където стенният монтаж на касета за вътрешен пожарен кран не е приложим, изработваме стоящи табла (на стойка, през която минават скрито всички комуникации). Информация за стандартните ни модели и размери може да получите в продуктовия ни каталог. Серията ни пожарни табла, изработени с иноксови брави е подходяща за влагането в обекти с луксозен интериор.

pozharni kaseti tabla pojarni kranove

Проектиране

Нашите конструктори са готови да проектират и изработят пожарни касети според изискванията на всеки дизайнер и инвеститор.

Изпълнение

Нестандартни размери, цветове по RAL, матово и гланцово покритие, различни типове заключване, опция за пожаро-известителен бутон.

pozharni tabla

Пожарни Табла за Съхранение на Пожарогасители и Друго Оборудване

Пожарните табла, които произвеждаме са подходящи за съхранение на пожарогасители на закрити и открити площи. Покритията и дизайна на пожарните табла са подходящи за излагането им на различни атмосферни условия, като по този начин оборудването ви остава защитено от прекомерно излагане на слънце и влага. Пожарните табла за съхранение на пожарогасители са идеално решение за открити и закрити паркинги, строителни площадки, сгради с постоянно присъствие на деца ( детски градини, училища и др.). Продуктовата ни гама включва пожарни табла за съхранение на носими и возими пожарогасители, някои модели се произвеждат с отделения за съхранение на пожарно одеяло, кофа за пясък, лопата, друга пожарна техника и лични предпазни средства. Стандартните ни модели са в цвят RAL 3000. Приемаме поръчки за изпълнение на нестандартни пожарни шкафове според нуждите на всеки обект.

Сандъци за Пясък

Сандъкът за пясък е част от пожарното оборудване на бензиностанции, паркинги, складове в химическата индустрия и други обекти. Предлагаме продукти с различна вместимост – 36л, 46л, 80л, 100л, 150л. Някои от продуктите могат да се изработят във возим вариант, на колела. Сгъваемият ни сандък е перфектно решение за строителни площадки, тестови зони, инцидентни дейности, при които може да възникне нуждата от пясък като гасително средство.

1269 1
Стоящи стойки и поставки за пожарогасители

Стоящи Стойки и Поставки за Пожарогасители

Съгласно действащите нормативни изисквания пожарогасителите трябва да бъдат монтирани с отстояние поне 3 см от пода на помещението, в което се намират. Когато монтажът на стена не е възможен, ние предлагаме голяма гама от стоящи стойки и подложки за пожарогасители, за да се спазят изискванията и да защитите пожарогасителното си оборудване без да се налага компромис с интериорния дизайн. Стойките за пожарогасители могат да се изработят в различни цветове по RAL.

Друго Оборудване

  • Метални указателни табели и знаци – изработка на всички видове указателни табели, знаци за пожарно оборудване
  • Медицински шкафове, метална аптечка- шкаф
  • Колекторни кутии и ревизионни вратички
  • Шкафове за електрическо оборудване
  • Шкафове за съхранение на багаж, метални архивни шкафове
  • Метални гардероби за съблекални, изработен от стомана с дебелина 0,8 мм за максимална стабилност, врата с вентилационни отвори и място за табелка, с различна конфигурация на рафтове и закачалки според нуждите на всеки обект.
  • Други продукти от листова стомана.
Стоящи стойки и поставки за пожарогасители2