Нови Продукти

Пожарогасителни системи за строителни машини от Дени Файер

Защитата на строителната техника от пожари е изключително важна, а Дени Файер предлага водещи решения в областта на пожарната безопасност. Нашите пожарогасителни системи са проектирани да осигуряват надеждна защита на двигателните отделения на багери, валяци и друга строителна техника, както и на електрически табла и системи с цифрово-програмно управление (ЦПУ).

Нашият продукт предлага редица ключови предимства. Той е проектиран за лесен и гъвкав монтаж, което позволява бърза и ефективна инсталация в различни конфигурации. Системите функционират напълно независимо и са механично активирани, което означава, че не се изисква електричество за тяхната работа. Това прави системите икономично ефективни и надеждни при спешни случаи.

stroitelna tehnika

Основата на нашата технология е иновативният линеен сензорен кабел, който може да се монтира директно на корпуса на машината. Този кабел е поставен под налягане със сух азот и реагира на топлината от пожара чрез спукване в най-горещата точка, което незабавно задейства изпускането на пожарогасителния агент. В зависимост от спецификите на приложението, можем да предложим различни гасителни агенти като водна мъгла, CO2, FM200 и други гасителни агенти.

С помощта на нашите системи, пожарът може да бъде потушен за няколко секунди, което значително намалява възможните щети на оборудването и осигурява спокойствие на операторите и собствениците на техниката. Подходящи са за широк спектър от строителна техника и осигуряват първокласна защита срещу пожари.

Наши пожарогасителни системи осигуряват пожарна безопасност на машини и оборудване на водещи фирми в България. Нашите системи защитават товаро-разтоварващи машини за пристанища, пътно строителни машини, кариерно оборудване, машини за претоварване на скрaп и други отпадъци, дървен материал, хартия, насипни материали и др.

Изпълнен проект: Автоматична пожарогасителна система за двигателния отсек на машина FUCHS модел MHL360F.

IMG 6046

Пълна гама Пожарогасители и Пожарогасителни Системи от Deni Fire

Защитете своя дом или бизнес с висококачествените и иновативни продукти и решения за пасивна и активна пожарна защита на Deni Fire. Предлагаме всички видове пожарна техника, пълна гама пожарогасители, пожарогасителни системи, пожароизвестяване и аварийно оборудване.

Ценим сигурността, затова инвестираме в качество!