Нови Продукти

Smart Home решения за повишена безопасност и сигурност във вашия дом от Дени Файер

Дени Файер представя своята нова линия от безжични решения за пожароизвестяване, идеални за приложение в сгради с ограничени възможности за кабелно инсталиране. Сред предложенията са напълно безжични и хибридни системи, предлагащи гъвкавост и удобство. Освен това, компанията въвежда иновативни монитори за качеството на въздуха и разнообразие от сензори, гарантиращи вашата безопасност.

smarthome

В съвременната епоха, когато технологиите и автоматизацията преобразяват начина, по който работим, Дени Файер представя своята нова серия смарт устройства за пожароизвестяване. Тези продукти са разработени да предложат ефективни и лесни за интегриране решения за сгради и обекти, където кабелната инсталация е неприложима, като стари сгради, храмове и строителни площадки. Серията улеснява инженери, архитекти и дизайнери да внедрят сертифицирани (по EN54-25) безжични системи за откриване на пожар.

Тази нова линия позволява създаването на напълно безжични или хибридни системи, които съчетават кабелни и безжични компоненти в една система, давайки свобода при проектирането. Благодарение на специални трансивъри, комуникацията между безжичните устройства и контролния панел се осъществява безпроблемно, подобно на традиционните кабелни системи. Включително и усилватели на безжичния сигнал гарантират допълнителна надеждност.

Към серията Smart Home спадат и разнообразни устройства за умния дом и бизнеса, включително монитори за качеството на въздуха, сензори за CO2 и пропан-бутан, както и наградени с RED DOT DESIGN AWARD пожароизвестителни димни и термични датчици, сензори за температура, влажност и наводнения. Тези иновации предлагат висококачествени решения за сигурност и комфорт във всяко помещение.

IMG 6046

Пълна гама Пожарогасители и Пожарогасителни Системи от Deni Fire

Защитете своя дом или бизнес с висококачествените и иновативни продукти и решения за пасивна и активна пожарна защита на Deni Fire. Предлагаме всички видове сертифицирани пожарогасители, пожарогасителни системи, пожароизвестяване и аварийно оборудване, гарантиращи вашата безопасност. 

Ценим сигурността, затова инвестираме в качество!